23 Mayıs 2013 Perşembe

NUMEROLOJİ FALI (ÖRNEK YORUM)




Numeroloji ilmi, evrenin gizemlerini, geçmişi ve geleceğin bilgisini elde etmek için yapılan matematiksel hesaplara dayanır. Her sayının bileşenleri, katları ve sayılarının insanlar üzerinde etkisi vardır. Kozmosun sayısal bir düzeni vardır ve evrenin bir parçası olan insan, kaderindeki sayısal sırları çözmek için Numeroloji ilminden yararlanabilir. Sitemizden Numeroloji Falı hizmeti aldığınızda aşağıda gördüğünüz örnekteki gibi; isminiz, soyadınız ve doğum tarihinizden yola çıkarak size özel bir rapor hazırlayacağız. Bizden Numeroloji Falı hizmeti almak için tıklayınız.

12.05.1981 tarihinde doğan Sevda Z. adlı kişinin Numeroloji Falı:

Genel Bakış:

Kişilik Sayınız 4; adaleti ve başarıyı temsil eder. Başarıya kendinize duyduğunuz güven sayesinde ulaşırsınız. Duygu Sayınız 7; gelişimin, ilerlemenin, başarının ve onurun sayısıdır. Keşfedilmeyi bekleyen bir ada gibisiniz. Bağımlılıktan ve anlaşılmamaktan hoşlanmazsınız. Kişisel sayınız 7; Orijinal ve kaliteli çalışmalarınızın, başarılarınızın görülmesini ve böylece insanların size saygı duymasını istiyorsunuz.

Uğurlu Sayılarınız:

Yaşam sayınız 7’dir. Bu sayı yaşamınız boyunca birleşenleri ya da katlarıyla birlikte karşınıza çıkacak olan sayıdır, örneğin: 43 (4+3) ve 49 (7X7). 2013 yılındaki uğurlu sayınız 6’dır.

Dönüm Noktalarınız:

Her insanın hayatı 3 ana dönemden oluşur. Buna dönüm noktası da denebilir. Eski dönemin bitişi ve yeni bir dönemin başlangıcında insan önemli olaylar ve değişikliklerle karşılaşır. Sizin kaderinizdeki dönüm noktaları 2000, 2002 ve 2006 yıllarında gerçekleşmiştir. Bu yıllarda hayatınızı değiştiren veya hayatınıza önemli etkileri olan olaylarla karşılaştınız.

Kaderinizin Kodu: 351938657
İnsanların sizi algılayış biçimleri ve hakkınızdaki düşünceleri:

İnsanlar sizi dikkat çekici, sosyal, disiplinli ve sorumluluk sahibi biri olarak görür. Yüzünüz insanların size saygı duymasını sağlar. Görünüşünüz oldukça düzenli ve disiplinlidir. Bazı insanlar keskin bakışlarınızdan korkabilir. İnsanlarla konuşurken çok ciddi bir tutum sergilersiniz,  davranışlarınız ve yürüyüşünüz de ciddi ve disiplinlidir.  Sinirlendiğinizde kendinizi tutamazsınız. Özellikle size meydan okuyanlara karşı, bakışlarınız kılıç kadar keskindir. Her zaman hedefiniz vardır ve hedefinize ulaşmak için elinizden gelen herşeyi yaparsınız, bu durumda insanların sizin için ne düşündükleri umurunuzda olmaz. Bir işe başladığınızda, işin başından sonuna kadar atılacak adımları planlarsınız. İnsanlar sizin bu organizasyon yeteneğinizi hemen fark eder. Sorumluluk sahibisiniz ve başladığınız hiçbir işi yarım bırakmazsınız. Mutlaka o işi olumlu bir sonuca ulaştırırsınız. Boş işlerin hayatınızda hiç yeri yoktur. Hayatı düzen, disiplin ve yapılması gereken işler olarak algılarsınız.

Ses tonunuz ve konuşma biçiminizin insanlar üzerindeki etkisi:

Zeki, sabırsız ve şakacı bir ses tonuna sahipsiniz. Sizinle sohbet edenler sizi daima eğlenceli ve zeki bulurlar.  Bazen kelimeleriniz hızlı ve asi olabilir. Zihniniz hızlı çalışır ve konudan konuya atlarsınız. İlginç insanlarla konuşmaktan çok zevk alırsınız. Stresli olduğunuzda, ses tonunuz yükselir ve çok hızlı konuşmaya başlarsınız. İnsanlarla iletişiminiz iyidir.  Konuşma ilerledikçe diğer insanların sırlarını ağzınızdan kaçırabilme ihtimaliniz yüksektir. İnsanlara garip yada maceralı hikayeler anlatmaktan zevk alırsınız.

Dünya’yı algılayış biçiminiz ve hayatınıza etkisi:

Gerçek bir liderin dünya görüşüne sahipsiniz. Liderlik potansiyelini doğru kullanabilmek için, öncelikle özgüveninizin azalmasına izin vermeyin ve çevrenizdeki bilge insanlara danışın. Yaptığınız işte zirveye ulaşmayı hedeflersiniz. Başarıyı arzularsınız. Herşey yolunda gittiğinde hevesli ve gururlu davranırsınız.  İnsanların size saygı duymaları sizin için çok önemlidir. Sosyal, yüce ve affedicisiniz. Sürekli geleceğinizi planlarsınız. Ailenize ve dostlarınıza çok önem verir, geçmişteki arkadaşlarınızla da iletişim içinde olmaya çalışırsınız. Her zaman ortalıkta olduğunuzu insanlara hissettirmek istersiniz. Bir işe başladığınızda bütün enerjinizi o işe adarsınız. Ancak işle ilgili bütün kontrolün sizde olması gerekir, aksi takdirde öfkelenirsiniz. Yardımınıza ihtiyacı olanlara yardım etmeyi seversiniz. Yaptığınız işte zirveye yerleşmek için elinizden gelen herşeyi yaparsınız. Lider olduğunuzda işlerinizde daha başarılı olursunuz, çünkü liderlik duygusu size özgüven ve gurur verir. Ancak çalıştığınız kurumda lider konumda değilseniz ve fikirleriniz kabul görmezse, umutsuz ve çaresiz hissedersiniz. Böylece özgüveniniz azalır ve bunalıma girersiniz. Zirvede olamamak sizin için dayanılmaz bir acıdır. Eleştirilmeye gelemezsiniz. Bunu bir saldırı olarak algılarsınız. Özgüveniniz ve gururunuz en güçlü ve en kolay hasar alan özelliklerinizdir. Başarılı bir lider olabilmek için özgüveninizi hep yüksek tutmanız gerekir. Sizin için en uygun meslek Yöneticiliktir. Konuşmalarınız canlı ve nettir. Sizi dinleyenler ne demek istediğinizi hemen algılar. Uçuk yada hayalci projelere zaman ayırmazsınız. Kısa vadeli yerine uzun vadeli çözümler ararsınız.  Yeni bir işe girdiğinizde, liderlik özelliğiniz hemen farkedilir. İnsanlar size güvenir ve sizin tarafınızdan yönetilmeyi severler. Size verilen işleri kendi yöntemlerinizle başarmaktan hoşlanırsınız. Bağımsız bir şekilde karar almak istersiniz.

Yaşamınızı yönetme biçiminiz:

İş yaparken saf ve iyimsersiniz. Bir işe başlarken o iş hakkında pek bir bilgiye sahip olmazsınız. İşe olan iyimser yaklaşımınız o işin risklerini görmenize engel olabilir. Siz eğlenmeye meyilli bir karaktersiniz. Araştırmayı ve keşif yapmayı seversiniz. Ancak bu arada işiniz ile ilgili olan şeyleri gözden kaçırabilirsiniz. Bir işten sıkılmamanız için, o işin sizin ilginizi çekiyor olması gerekir.  Yeni bir işe büyük bir istek ve heyecanla başlarsınız. Ani bir değişikliklere kolay ve hızlı bir şekilde adapte olursunuz. Bir işi yaparken aniden tarz değiştirebilir, sizinle birlikte çalışan insanları şaşırtabilirsiniz. İlgilinizi çekmeyen bir konuda çalışmak zorunda kaldığınızda, işe konsantre olamaz ve hayallere dalabilirsiniz. Hayal gücünüz çok üstündür. Bir işe başlamadan önce hayal kurarsınız. Sürekli gelişime ve öğrenime ihtiyaç duyarsınız. Yaptığınız iş kendinizi geliştirebileceğiniz yada sürekli yeni şeyler öğrenebileceğiniz bir iş olmalıdır. Hayal gücünüzü kısıtlayan işler, içinizi sıkar ve o işi bırakırsınız. Başarı algınız çoğu zaman eser yaratmakla ilgilidir. Sosyal alanlarda yaratılan başarı sizin için çok önemlidir. Bu yüzden bol para kazanma potansiyeliniz yüksektir. Aklınız kolayca karışabilir, bu durum çok hızlı düşündüğünüzden kaynaklanır. Bilgelik yaymaktan ve öğretmekten çok hoşlanıyorsunuz. İnsanlara güvenmek konusunda çok dikkatli olmanız gerekiyor. Kötü niyetli insanlar fikirlerinizi çalabilir. Rekabetle ilgili durumlar kafanızı karıştırır ve canınızı sıkar. Güven sizin için çok önemli bir kavramdır ancak yanlış insanlar bunu kendi bencil çıkarları için kullanabilirler. Fikirlerinizi kendinize saklamalısınız. Bir işe heveslenmeden önce, o işi iyice incelemeli ve olumsuz yönlerini de düşünmelisiniz.

Hayattan alacağınız ders:

Sizi yükseltecek olan kavram Dikkat’tir. Dikkatiniz konsantrasyonunuzla doğru orantılıdır. Dikkat etmeniz gereken konular hem iş hem de sosyal alanları kapsar. Farkında olmadan kırıcı olabiliyorsunuz. Bir iş ters gittiğinde problemin özünü bulup çözmek yerine size yardım edenlere baskı yapmak eğilimindesiniz. Dönüşüm dönemlerinde, konsantrasyon ve dikkate önem verin. Aksi taktirde kontrol kaybedebilir ve işleriniz yoldan çıkar. Hayatınızın denetimini ancak dikkat ve konsantrasyonla ele alabilirsiniz.

Kendinizi tanıma biçiminiz:

Kendinizi sorumluluk sahibi, güvenilir, sağduyulu ve dayanıklı bir insan olarak tanımlarsınız. Cömert ve her zaman yardıma hazırsınız. Yardımcı olamamak sizin suçlu hissetmenize neden olur. Başkaları tarafından kabul görmeye ihtiyacınız vardır ve bu yüzden insanlar sizi yönlendirmeye çalışabilir. Risk almayı sevmezsiniz, bu yüzden bazı eylemler aksayabilir. Yaptığınız her şeyin bir değeri olsun istersiniz. Zamanınızı boşa geçirmeyi değil, çalışarak geçirmeyi tercih edersiniz. Sürekli çalışır, yararlı olabilmek için başkalarının işine de yardımcı olmak istersiniz. İşe yarar olduğunuzu ve insanların size ihtiyacı olduğunu hissetmek sizin için çok önemlidir. Eviniz sizin için çok önemlidir. Evinizde kendinizi güvenli ve rahat hissedersiniz ve bu ortamı korumak için herşeyi yaparsınız. Ailenize ve çocuklarınıza karşı aşırı koruyucusunuz. Başkaları sizi kontrol delisi olarak görebilir. Eğer yaşam istediğiniz gibi ilerlemezse cesaretiniz kırılabilir. Dayanıklı, sabırlı, güçlü ve kararlısınız ancak öfkelendiğinde çok yıkıcı olursunuz. Bir kez karar verdiniz mi sizi o karardan döndürmek yada orta bir yol bulmak imkansıza yakındır. Bir iş yaparken insanlara soğuk ve ilgisiz davranırsınız. Doğayı sever, sık sık doğaya çıkmak istersiniz. Mülk edinmek kendinizi daha güvende hissetmenizi sağlar. Çalışkan ve sorumluluk sahibi bir yapınız olduğu için bazen dünyanın yükünü taşıyormuş gibi hissedebilirsiniz. Ekip çalışması yaparken, başkalarının sorumsuzluğu yüzünden iş tamamlanamamışsa kendinizi çok huzursuz hissedersiniz.

Sezgileriniz ve beklenmedik durumlardaki tavrınız:

Sezgileriniz, beklenmedik durumlarda güvenebileceğiniz bir dış uyarıcı olmadığında başvurduğunuz duyunuzdur. Siz beklenmedik durumlarla kolayca başa çıkabilen birisiniz. Her zaman her duruma hazırlıklısınızdır. Beklenmeyen bir durumla karşılaştığınızda insanları cazibenizle etkiler ve onların size destek olmasını sağlarsınız. Beklenmedik bir durumda her zamanki gibi sakin, soğukkanlı ve zarif görünümünüzü korursunuz. Sezgisel olarak herhangi bir durumda nasıl hareket edeceğinizi bilir ve kolayca uyum sağlarsınız.

Sizi harekete geçiren dürtü:

Entelektüel girişimler, özgürlük duygusu, sorunları çözmek ve yeni insanlarla tanışma fırsatı sizi canlandıran ve harekete geçiren dürtüdür. İnsanlarla paylaşacak harika fikirleriniz, ihtiyaç duyduğunuzda yardımınıza koşacak bir sürü insan ve geniş bir iletişim ağına sahipsiniz. Sosyal, konuşkan ve gezgin ruhlu birisiniz. Seyahat fikri sizi canlandırır. Eğlendiğiniz sürece aynı mekanda kalabilirsiniz. Bulunmak istemediğiniz bir yerdeyseniz, sessizleşir,  içinize kapanır ve ilk fırsatta oradan ayrılırsınız. Coşkulu ve özgür bir ruhunuz vardır, herşeyi kendi yöntemlerinizle yaparsınız. Doğuştan iyi bir konuşmacı ve ikna edici birisiniz. İnsanlar sizi dinlemekten keyif alır, insanları en sıkıntılı anlarında bile güldürebilirsiniz.

Varoluş amacınız ve göreviniz:

Bu dünyadaki varoluş amacınız; evrenin sırlarını keşfetmek ve bunu sanat aracılığıyla insanlara aktarmak. Hayal gücünüz ve sezgilerinizle insanları tehlikelere karşı uyarır ve onları manevi olarak desteklersiniz.  Bireyselliğe ve mahremiyete önem verir ve bunu insanlara öğretmek istersiniz. İnsanların ödül beklemeden harekete geçmelerini sağlamak ve bilinmeyen sırları aydınlatmak için yaratılmışsınız. Kendinize duyduğunuz güven sizi başarıya götüren temel özelliktir ve bunu insanlarla paylaşırsınız. Siz sanatçı, şifacı, mistik ve ruhsal birisiniz ve evrene daha fazla güven duyarak yaşamınızda daha başarılı olabilirsiniz.

Eğer siz de kaderinizdeki sayısal sırları merak ediyorsanız  TIKLAYIN Numeroloji Falı'nız üç gün içinde Email adresinize gelsin.


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder