15 Nisan 2013 Pazartesi

Tarot Falı


Tarot Falı geçmişe, şimdiye ve geleceğin bilgisine ulaşmak için başvurulan kadim bir kehanet yöntemidir. 78 kart; Arcana Major (22 kart) ve Arcana Minor (56 kart)’den oluşur. Detaylı bilgi için tıklayınız: http://spiritueltarot.com/fallar/tarotfali

Bu yazımda Tarot Kartları, Falcı ve Fal Baktıran Kişi arasındaki ilişkiyi ele alacağım. Her kehanet yönteminde bildiğiniz gibi Falcı’nın hisleri ve konsantrasyonu çok önemlidir. Kartlarla spiritüel bir ilişkisi olan Falcı, ilk önce fal baktıran kişinin neyi bilmek istediğini anlamalıdır ve o konuya konsantre olup kartları karıştırıp belli bir yöntemle kesmelidir. Teker teker açılan kartlar, geçmişin, şimdinin ve geleceğin bilgisine açılan kapılardır. Falcı kartlara baktığında aklında kişiyi bekleyen olaylar zinciri belirir. Örnek verecek olursak; Su Falı’na bakan bir falcı aslında geleceği suyun içinde görmez. Gördükleri aklında belirenlerin bir yansımasıdır. Tarot Falı bakan Falcı da geleceğin yansımasını kartların rehberliğinde görür. Buna 6.his, durugörü, kahinlik vs. ne isterseniz onu deyin. Geçmişin, şimdinin ve geleceğin bilgisi herkesin aklında mevcuttur. Gelecek daha deneyimlenmediği için bilinç bu bilgiyi saklı tutmaktadır. Bu tıpkı bir kahinin transa geçerek bilincin sınırlarını aşıp gelecekteki felaketleri, savaşları vs. haber vermesine benzer. Tarot kartları da Falcı’nın bilinçaltından geleceğin bilgisine ulaşmasına olanak sağlayan kolay ve etkili bir araçtır. Bu spiritüel sistem hakkında daha detaylı bilgi almak için bizimle iletişime geçiniz. 

Önemli not: Tarot Kartları’na sahibinden başka kimse dokunamaz, falı baktıran kişiye kart seçtirmek yanlış bir yöntemdir.








Hiç yorum yok:

Yorum Gönder