26 Mayıs 2013 Pazar

ASTROLOJİK YAĞLAR- Ay Yağı

Ay Yağı Kullanımı ve Etkisi


1. Kabusları uzaklaştırmak ve huzurlu bir uyku için uyumadan önce mavi bir muma bir damla Ay yağı sürüp (mumun ortasından başlayarak saat yönünde dairesel hareketlerle önce yukarıya doğru yağı yayın, sonra ortasından başlayarak aşağıya doğru yayın), 10 dakika boyunca yakınız.

2. Ay yağı ile Sakral çakranıza dairesel hareketlerle masaj yapmak çakranızı aktifleştirir ve dengeli çalışmasını sağlar.

3. Ruhsal çalışmalarınızın verimliliğini artırmak için, çalışma öncesi Ay yağı koklamak ya da mor bir muma bir damla sürüp (yukarıda belirtildiği gibi sürünüz) mumu çalışma esnasında yakmak ruhsal yeteneklerinizi güçlendirir ve çalışmalarınızı başarıyla sonuçlandırır.

4. Bel ağrılarından kurtulmak için Ay yağıyla düzenli olarak belinizin ağrıyan bölgesine masaj yapın.

5. Telepati yeteneği kazanmak için, Ay ilk evrelerindeyken, gece yarısı bir tane beyaz, bir tane de mor mum alın ve iki muma da yukarıda belirtmiş olduğum teknikle Ay yağı sürünüz. Beyaz mumu sağınıza, mor mumu da solunuza koyup yakınız ve bu sözleri üç kez tekrarlayınız:


''Mea aperies mentis oculo 
Videam, queso, quid alii sentiant 
Sicut patet quod cogitationes meae'' 

Gözlerinizi kapayın ve aklınızın başka insanların düşüncelerine açıldığını hissedin. Bir süre sonra aklınızda başka insanların düşünceleri belirecek. Telepati yeteneğinizin ilerlemesi ve sürekliliği için her sabah ve akşam bu uygulamayı yapınız.  

SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder