26 Mayıs 2013 Pazar

KABALİSTİK YAĞLAR- Abramelin Yağı

Abramelin Yağı Kullanımı ve Etkileri

1. Maji uygulamaları sırasında mumların üzerine bir damla Abramelin yağı sürmek, majik ritüellerinizin başarıya ulaşmasını garantiler.

2. Kabala uygulamalarında Abramelin yağı tütsüyle birlikte kullanılır ya da majik mürekkeple karıştırılırsa, hiçbir varlık sizin çağrılarınıza dayanamaz.

3. Majik çalışmalarınızda elinizde istenilen tütsü bulunmadığı zamanlarda Abramelin yağını tütsü yerine kullanabilirsiniz.

4. Kulaklarınızın arkasına Abramelin yağını sürüp gözlerinizi kapayın ve ''VASTABA'' kelimesini 52 kez tekrarlayın, kısa bir süre sonra Melekleri duyacaksınız ve hissedeceksiniz. Eğer ilk gün duyamazsanız, yedi gün boyunca bunu uygulayın, yedi gün içinde kesin onları duyacaksınız. Meleklerle irtibat kurmak için onların sembollerini Abramelin yağıyla çiziniz.

5. Güzel ve hoş müzik duymak için Abramelin yağıyla siyah mürekkebi karıştırıp, kağıda bu mürekkeple ‘’KLEPOTH’’ kelimesini yazıp çevresine de bu kelimeyi içine alacak şekilde bir çember çizin. Kağıda bakarken bu sözleri tekrarlayın:  ''ADOR KLEPOTH CHELATH MİGAROTH KABOT SİLMA SİRATH SERNCHİEL ROTHO MARON KOLLEN''  kısa süre sonra hoşunuza giden bir müzik duyacaksınız.

SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder