26 Mayıs 2013 Pazar

ASTROLOJİK YAĞLAR- Güneş Yağı

Güneş Yağı Kullanımı ve Etkileri


1. Mutlu ve neşeli olmak için banyonuza bir damla Güneş yağı damlatın. Depresyondan kurtulmak için kendi üstünüze ya da üzerinizde taşıdığınız açık renkli bir objenin üstüne Güneş yağı sürün.

2. Hastalıktan kurtulmak için yedi gün boyunca, Pazar gününden başlayarak, her sabah güneş doğmadan önce beyaz bir mum alın ve mumu Güneş yağıyla ovalayın (mumun ortasından başlayarak saat yönünde dairesel hareketlerle önce yukarıya doğru yağı yayın, sonra ortasından başlayarak aşağıya doğru yayın). Doğuya dönün ve mumu yakın. Güneş’in doğuşunu izlerken bu kelimeyi: ‘’NİNGAL’’  hastalıktan kurtulduğunuzu düşünerek 52 kez tekrarlayın. Bunu yedi gün boyunca yapın. Yedi günün sonunda mumdan geriye kalanları evinizden uzak bir yere gömün.

3. Yaratıcılık ve ilham kazanmak için yukarıda belirtmiş olduğum metotla Güneş yağını turuncu muma sürün, mumu yakıp önünde meditasyon yapın ya da çalışma esnasında mumu yakın.

4. Genel başarı için çalışma odanızdaki eşyalara Güneş yağı sürün ve çalışırken kullandığınız objeleri bu yağla ovalayın.

SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder