26 Mayıs 2013 Pazar

ASTROLOJİK YAĞLAR- Venüs Yağı

Venüs Yağı Kullanımı ve Etkileri

1.Kısmetinizi açmak ve taliplerinizin çoğalması için Kalp bölgesine Venüs yağı sürün.

2. Güzel görünmek ve insanlar tarafından beğenilmek için Venüs yağını boynunuza sürün ya da bir damla banyonuza damlatın.

3. Yeni arkadaşlar edinmek ve insanlar tarafından sevilmek için Venüs yağını bileklerinize ya da sürekli taktığınız bileziğe sürün.

4. Düşmanı dosta çevirmek için düşmanınızın resminin arkasına onun adını yazın ve resminin üzerine Venüs yağı sürün, resmin yüzüne ‘’SOBEKTİ’’ kelimesini  7 gün boyunca her gün 52 kez söyleyin. Sonra da resmi şeker dolu bir kavanozun içine gömün ve kavanozu evinizin karanlık bir köşesinde, kimsenin göremeyeceği bir yerde saklayın.

5. Size kötü davranan birinin, size iyi davranmasını sağlamak için o kişinin resminin arkasına onun adını yazın ve resmine Venüs yağı sürün. Cuma günü güneş doğmadan önce kırmızı bir mum yakın ve o mumun ışığında resmi boş bir kavanoza koyun ve üzerine (kavanozu tamamen dolduracak şekilde) bal dökün. Kavanozu kapatıp kapağına kırmızı mum akıtın ve kavanozu karanlıkta saklayın. Her hafta Cuma günü kavanozu güneşin altına koyun (hava kapalı ise bunu yapmayın), üç ayda bir bu uygulamayı tekrarlayın.

6. Aşk acısını hafifletmek ve duygusal bedeninizi kuvvetlendirmek için Kalp çakranıza Venüs yağı sürün.

7. Kalp çakranızı aktifleştirmek ve dengeli çalışmasını sağlamak için Venüs yağıyla kalp çakranıza dairesel hareketlerle masaj yapın.

8. Akciğer, kalp ve tansiyon hastalıklarınız varsa kalp çakranıza her gün Venüs yağı sürmek şifaya kavuşmanızı sağlar.

SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

1 yorum: