26 Mayıs 2013 Pazar

ASTROLOJİK YAĞLAR- Jupiter Yağı

Jupiter Yağı Kullanımı ve Etkileri


1. Bol kazanç sağlamak ve ticaretin artması için Jupiter yağını işyerinizin kapı eşiğine dışarıdan içeriye doğru serpiniz.

2. Alın çakrasını aktifleştirmek ve dengeli çalışmasını sağlamak için Jupiter yağını dairesel hareketlerle çakranıza sürünüz.

3. Maddi sıkıntıdan kurtulmak ve gelir sahibi olmak için Jupiter yağını gümüş paraya sürün ve bu parayı cüzdanınızda taşıyın.

4. Servet sahibi olmak için altın rengi muma, gelir artışı için yeşil muma, iyi şans çekmek için sarı muma Jupiter yağı sürün ve Perşembe günü Ay ilkdördün evresindeyken başlayıp, her akşam aynı saatte mumu yakın.

5. İsteğiniz türden bir işe girmek için ya da iş görüşmesi öncesinde Jupiter yağını indigo rengi bir muma sürün (mumun ortasından başlayarak saat yönünde dairesel hareketlerle önce yukarıya doğru yağı yayın, sonra ortasından başlayarak aşağıya doğru yayın) ve mumu yakıp ‘’GESHTYN’’ kelimesini 52 kez tekrarlayın. Dışarı çıkmadan önce mumu söndürün. Bu uygulamayı 7 gün boyunca uygularsanız, en kısa zamanda hayal ettiğiniz işe girecek, iş görüşmeleriniz olumlu sonuç verecek ve kısa sürede iş bulabileceksiniz. En iyi etki için Jupiter yağını iş görüşmesinden önce sağ bileğinize sürünüz.

SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

1 yorum: