26 Mayıs 2013 Pazar

ASTROLOJİK YAĞLAR- Satürn Yağı

Satürn Yağı Kullanımı ve Etkileri


1. Kurtulmak istediğiniz kötü alışkanlığı temsil eden bir obje alın (eğer sigarayı bırakmak istiyorsanız, obje olarak sigarayı kullanın). Objeye Satürn yağı sürün ve objeyi tahta bir kutuya koyun. Alışkanlığınızdan kurtulduktan sonra kutuyu açmadan, evinizden uzak bir yere gömün.

2. Kök çakranızı aktifleştirmek ve dengeli çalışmasını sağlamak için bir damla Satürn yağını çakranıza dairesel hareketlerle sürün.

3. Hakkınızda dedikodu yapan kişiyi susturmak için, siyah bir voodoo bebeği hazırlayınız. Voodoo bebeğinin içine o kişiye ait objeler ve o kişinin adı ve soyadı  dokuz kez siyah mürekkeple yazılmış bir kağıt parçasıyla birlikte koyup dikiniz. Siyah bir ipliğe Satürn yağı sürünüz ve bu iplikle voodoo bebeğinin ağzını dikiniz.

4. Düşmana üstün gelmek için, farklı uzunluklarda 13 tane çivi alınız ve bunları kuyu suyuyla doldurulmuş siyah bir şişenin içine atınız. Düşmanın adını ve soyadını 13 farklı kağıt parçasına siyah mürekkeple yazıp kağıtları şişenin içine atınız. Daha sonra şişenin içine en az 5 ml Satürn yağı katınız ve şişenin kapağı kapatınız. Bu şişeyi düşmanınızın evine yakın bir yere baş aşağı gelecek şekilde toprağa gömünüz.

5. Düşmanınızın size zarar verememesi için düşmanınızın resmine Satürn yağına sürüp üstüne: ‘’LUGALLASAGESİ’’ kelimesini 52 kez tekrarlayın ve bunu 7 gün boyunca yapın, 7.günün sonunda resmi yakın.

6. Büyülerden ya da negatif enerjilerden kurtulmak için, Karanlık Ay’da siyah bir muma Satürn yağı sürün (mumun ortasından başlayarak önce aşağıya doğru, sonra ortasından yukarıya doğru sürün). Yağı sürerken, eğer size büyü yapıldıysa, büyü etkisinin parmaklarınızdan muma geçtiğini; eğer negatif enerjilerden kurtulmak istiyorsanız, negatif enerjilerinizin parmaklarınızdan muma geçtiğini düşünün ve yağ sürme işlemi bitene kadar konsantrasyonunuzu bozmayın. Satürn yağıyla mumu iyice ovaladıktan sonra mumu yakın. Mum eriyip bittikten sonra, mumu siyah bir kumaşa sarıp evinizden uzak bir yere gömün.

SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYINIZ.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder